Ostin confetista upean kuivakakkuvuoan, jota olen jo kauan ihaillut. Hintava oli, mutta joka euron arvoinen.

Niin helppo käyttöinen ja kauniisti kakun kuvioiva... Tässä on tullutkin jo 5 kakkua paistettua,

jokainen onnistunut

TUPLASUKLAA KAKKU

3 dl sokeria

255g voita

3 munaa

3,75dl vehnäjauhoja

1,5 tl leivinjauhetta

3 tl vanilijasokeria

3 rkl tummaa kaakaojauhetta

1,5 dl kuohukermaa

3 rkl lemoncuria

3 rouhittua tuplasuklaapatukkaa

 

Vatkaa voi ja sokeri vaaleaksi vaahdoksi. Lisää munat yksitellen hyvin vatkaten.

Sekoita kuivat aineet ja lisää taikinaan, lisää kerma ja lemoncurd sekä suklaa.

Itse korvasin 0,5dl kermasta Dooleys liköörillä.

Paista 175 asteessa 1h 10 min.

Ohje on 2,4 litran vuokaan sopiva.