Pyöräytin tuossa kakun kahveen kaveriksi.

Taidan olla hurahtanut näihin sacherpohjiin....mutta kun se on niin hyvää...

Tässä ohje:

Pohja:

150g tummaa suklaata ( pandaa käytän)

125g voita

2,5 dl sokeria

4 munaa

n. 1,5 dl vehnäjauhoja

1 tl leivinjauhetta

Säädä uuni 175 asteeseen, sulata suklaa ja anna jäähtyä.

Vaahdota rasva ja sokeri vatkaimella, Lisää munat yksitellen reippaasti vatkaten.

Sekoita jauhot ja leivinjauhe, lisää jauhoseos ja suklaa vaahtoon.

Voitele ja jauhota noin 1,5 l vuoka ( irtopohja tai vuoraa leivinpaperilla)

paista pohjaa alatasolla noin 35 min. Saa jäädä hieman kosteaksi.

Anna jäähtyä.

Itse laitan väliin aprikoosisäilykettä, aprikoosimarmeladia ,

konjakilla terästettyä kermavaahtoa ohut kerros.

Päälle kermavaahtoa vain nimeksi.Koristelu suklaalla.

Oikeassa ohjeessa pinnalle laitetaan 100g tummaa suklaata ,25g voita ( sulatetaan keskenään)

Ohje on leivontaherkut korteista.