Ystävällä oli juhlat ja sinne tarvittiin hieman suuhunpantavaa lapsille ja aikuisille.

Ystävä kiikutti minulle aivan suussasulavia omatekoisia hilloja ja niiden pohjalta sitten..

4 munan sienikakkupohja,mustaherukkakermamousse,wienernougat,

kostutus juissin päärynämehulla. Koristeet sokerimassaa.

8-munan sienikakkupohjat, omenamousse,päärynäviipaleet ja kostutus

juissin päärynämehulla.Pinta valmista vaahtokarkkitaikinaa...Ei oikein sovellu kyllä

mielestäni hyvin näihin, ei tottele kuten marsipaani tai sokerikuorrute,

kovin herkkä tarttumaan pinnasta kun imeytyy ( ei siedä yhtään kosketusta),

liimautuvuus heikkoa. Mutta erittäin hyvä aine kun tarvitsee ohutta pintaa,

esim laskeutuvaa kangasta tms...

16 munan sacherkakku, tummaa suklaata, aprikoosia ja konjakkia.Koristeet

sokerimassaa ja marsipaania.Juhlakalut kakun pinnalla...

4 munan sienikakku, kirsikkakermamousse x 2, tummasuklaamousse x 1

ja kostutus juissin limemehulla.

Pikkukakut olivat varakakkuja...(kirsikka ja mustaherukka)